Lifeshots! Photography

By: ismail bukhari ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 26-Apr-2009 00:35 Email | Share | | Bookmark
Notis perpindahan

 
Terima kasih kepada semua kawan2 dan pelayar lifeshot fotopages selama ini,
sampai masa untuk berpindah ke tempat baru
kepada mereka yg masih dan mendapat notis ini,
rajin2kan lah melawat tempat baru kami nanti,
segala komen dan pandangan namat dialu2 kan

alamat tempat baru http://koriee.blogspot.com @ http://flickr.com/photos/korieed40



Thursday, 19-Feb-2009 08:19 Email | Share | | Bookmark
Me & My Son B'day at

Hmm...
lama je rasa tak update,
ni pun last week punya event, 1st time masuk bilik putih
duk pikir2 nak sambut birthday kat mana? g la kita org kat enchanted studio kat sect.9
invite beberapa org kawan dgn baby2 mereka dan kawan2 photog.

apa lagi..jom layan....







Tuesday, 3-Feb-2009 01:55 Email | Share | | Bookmark
B"day Boy Coming Soon...this week

[list=]


Tuesday, 6-Jan-2009 06:33 Email | Share | | Bookmark
Ariff & Hana Slide Show

Salam semua,
berjumpa lagi di tahun baru
disini ada satu pembaharuan bg lifeshot!
semua pembaca @ client akan dapat melihat hasil kerje kami
seperti dibawah ini,
enjoy!!!




Wednesday, 31-Dec-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
bye2 2008, welcome 2009



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net